Activiteiten
Watermolen met oude schuur

Activiteiten

Er worden per jaar 4 thema-lezingen gehouden waarbij ‘n gastspreker uitgenodigd wordt en deze vinden plaats bij Gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo.

Maandag 18 september 2017 Lezing over 't thema "Leven aan de rand van de Peel" door Jan Nillesen.

Op maandag 18 septemberl wordt er een lezing gehouden door Jan Nillesen . Deze lezing is zeer interessant voor Oploo en omgeving en wordt gepresenteerd aan de hand van beeldmateriaal getoond op groot scherm. Welkom!

Excursie

.

Heemschuur open

De Heemschuur is op de volgende middagen voor iedereen geopend van 13.30-16.30.

Zo 8 oktober en zondag 10 december 2017

Clubactie Rabobank

De heemkunde van Oploo heeft ook in 2017 meegedaan met de clubactie van de Rabobank.

Dank zij Uw stem hebben we weer een mooi bedrag ontvangen wat zeker goed besteedt wordt binnen onze vereniging.

.

Tentoonstellingen

Middenstand

Het 15-jarig bestaan werd op 12 en 13 april 2014 gevierd met een Tentoonstelling met als thema “Middenstand en bedrijven van vroeger en nu”

Oploo en haar bewoners

Het 10-jarig bestaan werd in april 2009 gevierd met de tentoonstelling Oploo en haar bewoners tot 1950.

Gouden en Diamanten bruidsparen

Het 5-jarig bestaan werd in 2004 gevierd met de tentoonstelling Gouden en Diamanten bruidsparen van Oploo.

Heeft U nog leuke oude foto's?

U doet er ons een groot plezier mee!

De Heerlyckheit Plo